Haideti sa facem cel mai mare blog cu retete culinare si tot ce tine de bucatarie!
Acesta este un blog unde poate scrie oricine are o reteta culinara cu poze originale, sfaturi culinare si tot ce tine de bucatareala.
Cine vrea sa scrie pe acest blog trebuie sa lase un comentariu cu numele si adresa de email, pentru a va da autorizatia.
Va astept cu drag!

miercuri, 18 iulie 2012

Costiţe prăjite - Sült oldalas

http://aledakonyhaja.blogspot.ro/

 





Ingrediente: 2 buc. coastiţă  de porc , 1 ceapa, usturoi, 3 frunze de telină , sare, piper,boia de ardei 2 linguri de ketchup, 4 linguri de ulei
Se amesteca  uleiul cu ketchup,sare, piper şi boiaua de ardei. Se unge costita pe fiecare parte.Intr-o tavă se face un pat din frunze de ţelină, ceapă şi usturoi, şi se aşează costiţele. Se toarnă puţină  apă, se pune capacul şi se dă la cuptor 30 de minute, apoi se scoate capacul şi se lasă să se rumenească încă 15 minute. Se porţionează şi se serveşte cu cartofi natur.Carnea primeşte un gust şi o aromă plăcută de la frunzele de ţelină.

Hozzávalók:  2 db. disznó oldalas, 1 hagyma, 4 cikk fokhagyma, 3 szál zellerlevél, só bor,örölt paprika, 2 kanál ketchup, 4 kanál olaj
A sót ,borsót ,örölt  paprikát összekeverjük a ketchuppal és az olajjal, majd bekenjük vele az oldalast. Egy tepsi aljára ágyat csinálunk a zellerlevélből, a hagymából és a fokhagymából, majd ráhelyezzük az oldalast. Felöntjük kevés vízzel, és 45 perc alatt készre sütjük, elején lefedve majd az utolsó 15 percben fedetlenül. A zeller zöld nagyon pikáns ízt kölcsönöz a húsnak. Petrezselymes krumplival tálaljuk .


2 comentarii: